keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Blogimaailman tunnustusSain jokin aika sitten tunnustuksen Minnalta. Minnalla on mukavan monipuolinen blogi, joka ei ole jumiutunut pelkästään yhteen aihepiiriin. Se tekee mielestäni blogista jollain tavalla kokonaisemman ja elämänläheisemmän. :) Tunnustus kuuluu laittaa eteenpäin kahdelletoista blogistille. Netti on pullollaan toinen toistaan ihmeellisempiä ja inspiroivampia blogeja, mikä tekee tunnustuksen eteenpäin laittamisesta haastavaa..

Monet seuraamani blogit ovat kirjoitettu ruotsiksi tai englanniksi. Oma kielipääni riittää hyvin blogien seuraamiseen ja ymmärtämiseen, mutta kommenttien jättämisessä on vielä aika suuri kynnys. En siis välttämättä rohkene ottaa blogin pitäjään yhteyttä ilmoittaakseni tunnustuksesta. ;) Laitan tunnustukset eteenpäin näihin muutamiin melkein kotimaisiin lemppariblogeihin: 
5 kommenttia:

 1. Iida-Maria Vaaleanpunaisesta talosta kiittää myös!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia ihanasta ja mieltä piristävästä tunnustuksesta <3
  Tuli valtavan hyvä mieli!
  Aiemmin en ole blogissasi käynytkään ja mukava, että tätä kautta löysin vierailulle blogiisi, sillä sinulla on toedella paljon kaikkea ihanaa blogissasi, että tulen varmasti vierailulle toistekin :) Lisäsin samalla itseni myös lukijaksesi :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitoksia kiitoksia! Ensimmäistä kertaa minäkin täällä. Kivoja juttuja olet tehnyt :)

  VastaaPoista