tiistai 1. kesäkuuta 2010

Tuunatut nukenvaunut

Viikonloppuna taloyhtiössämme oli kevättalkoot. Perinteitä kunnioittaen paikalle oli tuotu jätelava. Olen kyllä kuullut, että moni tekee hyviä löytöjä jätelavoilta, mutta en ole koskaan uskaltautunut mennä itse paikalle.. Jätelavalla kävikin talkoopäivänä aikamoinen kuhina kun ihmiset tuovat itselleen tarpeetonta tavaraa ja huonekaluja lavalle ja toiset tekevät näistä löytöjä omiin koteihinsa. Ainakin kahdet kaksostenrattaat oli tuotu lavalle ja muitakin käyttöön kelpaavia lastentarvikkeita.. En niitä kyllä käynyt hamstraamassa, koska ei ole tarvetta. Huomasin, että meidänkin vanhat tavarat hävisivät lavalta ennen sen pois noutamista. Niin kai se vain on, että toisen roska on toisen aarre! 

Minä löysin lavalta pari kokopuista tuolia ja vanhat (ehkä 70-luvulta) peräisin olevat nukenvaunut. Vaunuissa oli jäljellä hyvä runko ja renkaat. Sinapinvärinen koppaosa oli lyttääntynyt kasaan ja kuomusta ei ollut tietoakaan. Pelastin vaunut uuteen kotiinsa ja kävin melkein heti työn touhuun. Revin vanhan kankaan vaunuista pois ja suunnittelin vaunuihin uuden kopan tilalle. Keskimmäisen lapsen kanssa valittiin kangashyllystämme päälliskangas ja olemme molemmat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. :)


Jotain hienosäätöä ja vahvistustikkauksia vielä teen vaunuihin, katsotaan saanko vielä kuvattua lisää... Vielä toisesta kulmasta vaunut, joita työntelemässä on meidän kuopus. 

4 kommenttia: