keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Tilkkupeittoja

Kuopuksen odotusaikana tein pikkuneidille mm. oman tilkkupeiton. Kankaat ovat pääosin tildaa, lukuunottamatta yksivärisiä tilkkuja ja reunan ruutukangasta.
Tässä peitossa on myös ensimmäiset (ikinä) kirjailemani kuviot: tilda enkeli sekä itse hahmoteltu teksti. 
 

Tänään sain valmiiksi lähipäivinä syntyvälle miehen siskon pikkuiselle myös oman peiton. Toivottavasti on mieleinen, koska valitsin värit itse. Vauvan sukupuoli ja etunimi on jo meillekin kerrottu, joten valitsin kankaat sen mukaan fiilispohjalta.. Kaikki tilkkukankaat ovat jälleen tildaa. 
 

6 kommenttia:

 1. Vautsi!! Kyllä on hieno!! Kuinka kyllin kiittäisimme!! -k-

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti pikkuinenkin tykkää.. :)

  VastaaPoista
 3. onpa ihanat peitot! ja nuo seinän kirjaimet on hauska keksintö,

  VastaaPoista
 4. Teet todella kauniita käsitöitä, tämä peitto on aivan nami. Innostuisin myös noista lasten leikkiruuista, se on todella hyvä idea. Harmi vaan ettei ole pikkutyttöä nyt lähipiirissä. Myös kuvat ovat kauniita. Hyvää kevättalvea sinulle ja perheellesi! Tulen toistekin käymään. T: Martha

  VastaaPoista
 5. Kiitos Martha! Tulin hyvälle mielelle palautteestasi. Kuten myös talvinallen sanoista.. :) Sahautin (isälläni) meidän perheenjäsenten nimikirjaimet ohuesta levystä piirrosteni mukaan. Kirjaimet ovat tarkoituksella keskenään vähän eri kokoisia. Päälle maalasin vihreän sävyisellä krekleerausmaalilla. Ihan kivat niistä tuli..

  VastaaPoista