sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Joustofroteehurahdus alkoi näistä


Löysin vauvauvasta ihania joustofroteita. Tuo omppukangas on vaan niin herkullista ja tuo apinakangas ihan muuten vaan huippua! Tein kaksi tällaista omppupaitaa tytöille (koot 116 & 128). Hihoihin löysin sopivan punaista joustofroteeta eurokankaasta. Näitä vaatteita on kuvausta ennen käytetty ja pesty kymmeniä kertoja ja täytyy todeta, että kankaiden laaduissa näkyy todellakin eroja. Muuten vaatteet ovat säilyneet kuin uusina, mutta tuo eurokankaan joustis nyppyyntyi ja kului selvästi jo ensimmäisessä pesussa. Paita on tehty suuren käsityölehden ohjeella. Lehden numeroa en hoksannut ottaa talteen, mutta kaava on sama, jota Nelli Nuudelipään paita oli tehty Risto Räppääjä- leffaan..

Apinapaita ja ruskearaidalliset housut ovat kokoa 62. Tein miltei samanlaiset isosiskolle koossa 116. Kauluksen tein kyllä ihan perinteisellä mallilla.

Huomasin joku viikko sitten, että tätä apinakuosia ei ole enää kovin paljon vauvauvassa jäljellä, joten kävin ostamassa sieltä varastoon 1,5metriä. Ajattelin, että siitä voisi tulla koululaiselle aika makea apinahuppari..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti