maanantai 11. tammikuuta 2010

Kortteja jemmasta
Anoppi on joskus antanut meille jotakin tässä pienessä pahvisessa matkalaukussa ja palvelee nykyään  korttien säilyttäjänä. Olen tehnyt tänne boksiin valmiiksi erilaisia kortteja, joita sitten tarvittaessa otetaan käyttöön (synttäripaketin kylkiäisiksi tms.). Osaa korteista säilytän malleina, että muistaisin miten kivoja ja simppeleitä kortteja voisi tehdä. Lapsetkin tykkäävät selailla kortteja ja katsoa niistä mallia..

Seuraavaksi hiukan "maistiaisia" matkalaukun sisällöstä


Korttien hahmot on itse piirrettyjä (jopa tuo tilda-leimasinkuvasta matkittu). Milka- kortin tein tyttärelle ystävänpäiväkortiksi. Piirsin siihen tuon kisuhahmon, värittelin kuvan akvarellitusseilla ja päälle laitoin vielä väritöntä kimalleliimaa.

Möhköfantti on piirretty lasten piirrustuslevyn avulla ja väritetty akvarellikynillä. Kortin reunoille laitoin metallinhohtoista väriä, mutta muutamaan kohtaan se tuli vähän suttuisesti..

Vihreäpohjaisessa nallekortissa on itse tehty taustaleimasin (palloja) ja nalle on myös leimattu itse tehdyllä leimasimella. Silmät ja nenän piirsin jälkikäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti