tiistai 10. heinäkuuta 2012

 
Blogihiljaisuus katkeaa.. Harrastaminen ja blogin päivittäminen on hyvin vaihtelevaa touhua. Joskus tuntuu että intoa, ideoita ja ehtimistä olisi vaikka muille jakaa - toisinaan taas käy päinvastoin. Tämän blogitauon aikana tosin harrastukset, käsityöt ja kuvataide ovat olleet arjessani hyvinkin aktiivisessa roolissa. 

Viimeaikoina ompelurintamalla olen tehnyt itselleni vaatteita ja kotiinkin on jotain pienimuotoista valmistunut. Olen myös innostunut korujen teosta ja monesta muusta pientä näpertelyä vaativasta jutusta. Nukkekotikin on saanut paljon uutta yksityiskohtaa.. 

Viime talven aikana opiskelin musiikkikasvatusta ja opiskeluhommat työn ohella pitivät kyllä paikoin kiireisenä. Parhaillaan vietän kesälomani viimeistä viikkoa ja nyt tosiaan ajattelin vähän päivittää tätä blogiakin. 

Ylläoleva kuva on otettu tänään, kesäsadetta odotellessa, minikokoiselta parvekkeeltamme. Parvekkeelle tosiaan mahtuu tasan kaksi pientä tuolia, minikokoinen pöytä ja muutama kukka. Vaikka parveke on pieni, on se meidän perheen oma kesäpaikka, jossa luetaan lehtiä, syödään jäätelöä jne. pientä kesäkivaa.. Keskustan tuntumassa kun asuu, ei ole vara valita ihan kaikkia mukavuuksia ja on tehtävä näistä valitsemistamme kulmista (vai sopisiko tähän paremmin sana "nurkista") niin viihtyisiä kuin mahdollista. Vanhempieni mökillä pääsemme kuitenkin halutessamme maistelemaan mökkielämää vaikka vuoden ympäri. 

Jo etukäteen varoittelen, että aion päivittää tätä blogia tällä viikolla (eli viimeisellä lomaviikollani) jonkun verran ja jossain vaiheessa syksyä saattaa tahti vähän hidastua. Ja blogipäivitykset liittynevät jatkossa paljon muuhunkin kuin lastenvaatteisiin. :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti