tiistai 10. heinäkuuta 2012

SPR Kirppisaarteita


SPR:n kirpputori on toisinaan pienten aarteiden löytöpaikka. Muutama viikko sitten mukaani tarttui parilla kymmenellä sentillä lampun kehikko. Ripustin sen makuuhuoneen kattoon roikkumaan ilman mitään päällysteitä, odottelin siis sopivan päällystysidean löytymistä muutaman päivän. Ehdin jo etsiskellä kirppiksiltä sopivan kokoista pyöreää pitsiliinaa, mutta sitä oikeaa ei tuntunut löytyvän millään. 

Sitten sain päähäni käyttää hyväkseni kotoa jo valmiiksi löytyviä materiaaleja: ompelin käsin harvoilla pistoilla (hyvin rouhean näköisesti) kangaspalat kiinni kehikkoon. Lopuksi vielä pitsinauha alareunaan kiinni ja lamppu oli valmis. Näin kesäaikaan tykkään kotiinkin laitella vähän mökkimäisiä tavaroita esille ja tämä lamppu edustaa tätä tyyliä aika pitkälti..


Toinen kirppikseltä löytynyt aarre oli metalliset henkarit. Näitä ei tunnu löytyvän silloin kun niitä kaipaisi, ostin näitä nyt varallekin muutaman seuraavaa näpertelyinspiraatiota odottelemaan. Kuvan sydänkranssin -idean nappasin jostain kirjasta.

Kranssin tekoruusut löytyivät sentin hintaan (ota 10, maksa 10senttiä -kasasta). Kiinnitin kukat ja viime joulun koristeisiin kerätyn sammalen henkariin kiinni rautalangalla. Nopeasti valmistuva  ja helppo askartelu! Vielä voisi jotain ihanaa pientä lasihelmeä kieputtaa kranssiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti