perjantai 10. syyskuuta 2010

Muutto ohi!

Elokuun alussa muutettiin uuteen, isompaan kotiin. Suurin osa tavaroista on löytäneet paikkansa ja laatikkovuoret hävinneet. Askartelu-  ja ompelutarvikkeet on myös jo kotiutuneet. Ompelupisteeni tosin sijaitsee tällä hetkellä keittiössä, mikä ei ole kyllä kovin käytännöllistä pidemmän päälle. Aika näyttää, missä on paras paikka..

Sisustus jatkuu yksityiskohtien (kuten verhojen ja muiden tekstiilien osalta) varmasti vielä jonkin aikaa.. Ja onhan näitä tekstiilejä mukava uusia joka tapauksessa aika-ajoin. Viime viikolla ompelin elämäni ensimmäiset valelaskosverhot keittiön ikkunaan. Kankaana on edellisen kotimme makuuhuoneen verho, joka ei "istunut" nykyisen makuuhuoneen tunnelmaan ihan yhtä hyvin. Kuosista tykkään tosi paljon ja en halunnut verhoista luopua, joten keksin uuden käyttökohteen. Kierrätystä parhaimmillaan vai mitä?


Tässä kesälomareissulta ostettu rautalankakori sekä peltinen maitotonkka, joka oli vain ihan pakko ostaa jo etukäteen.. Ennen muuttoa ostin mieheltä salaa (tai puolisalaa) muutaman sisustusesineen, jotka piilotin yhteen muuttolaatikkoon. Näin sain ihan pikkuhiljaa ja vaivihkaa kerättyä pienen aarrekokoelman ja uuteen kotiin uutta ilmettä..

1 kommentti:

  1. Hei!
    Semmonen iso on tonkka, tommonen pieni on hinkki!
    Kiva blogi sulla, löysin juuri. Taidan tulla toistekin :D
    Hessu

    VastaaPoista