perjantai 10. syyskuuta 2010

Pieni potilas uusissa vaatteissaan..

Kuopus♥nuhaköhäisenä aamupäivän päivänokosilla. Kuluneella viikolla ompelin pienelle uuden paidan ja pöksyt, joiden malli oli erittäin onnistunut. Otan paremman kuvan illemmalla kun saan vaatteet pois neidin päältä.. Applikaation kanssa meinasi kyllä palaa käämit.. Ei ihan mennyt nappiin - tai no, korjailin lentokoneen epäonnistuneet ikkunat purkamalla ja peittämällä "jäljet" napeilla.. 
Housujen mallin kehittelin jälleen itse ja teen näitä lisää ihan takuulla. Nyt kun vain löytäisi sopivan värisiä kankaita jostain lisää.. Jotenkin olen tullut kankaiden suhteen aika ronkeliksi, ihan mikä vain ruskean sävy ei käy, vaan tahdon juuri tietyn joka on mielessäni.

Allaoleva autopaita on tehty oikeastaan samalla (omalla) kaavalla kuin ylläoleva pilvipaita. Hihat ovat erilaiset ja helmassa kuminauhan sijaa resori.

3 kommenttia:

 1. siis toihan on aivan mahtava tuo lentsikka. eikä napit ole yhtään pöllömmät ikkunat.

  VastaaPoista
 2. hieno lentokone! ja tuossa alemmassa paidassa tuo kivasti ilmettä nuo pitkät resorit hihoissa! Klikkasin itseni lukijaksi!

  VastaaPoista
 3. Kiva saada uusia lukijoita ja kommentteja! :)

  Applikointia pitää vielä treenailla (ja etsiä oikeat säädöt koneeseen). Lentsikan mallista pidänkyllä itsekin ja nuo napit pelastivat pienen kriisin melko hyvin. ;)

  VastaaPoista