perjantai 10. syyskuuta 2010

Vaatetta taaperolle

Ompeluinnostus on pikkuhiljaa jälleen nostamassa päätään. Viidakkopaita samoilla väreillä kuin isosiskolle. Paita tehty omalla kaavoituksella. Voisin hiukan tuota leveyttä vielä hioa.. Ja ehkä helmaa hiukkasen pidentää. 

Farkut on tehty keskimmäisen vanhoista farkkuhaalareista, jotka olivat erinomaisessa kunnossa. Farkkuhaalarit ovat kyllä reippaan näköiset päällä, mutta hurjan epäkäytännölliset leikkivaatteina (aina kinnaavat jostain ja tuntuvat jäykiltä). Katkaisin haalarit tylysti vain poikki, etuosan alempaa kuin takaosan, jotta istuvuus olisi parempi. Lahkeista leikkasin (laiskana) saumat pois ja laitoin kunnon resorin tilalle. Farkuista tuli hurjan hyvät! Tykkään kovasti pitää näitä lapsen päällä ja lapsikin pääsee liikkumaan sujuvasti. Kokeilen jossain vaiheessa varmaan ommella lapselle farkut ihan alusta saakka itse. Nämä toimivat tällaisina kokeiluversioina - ja hyvin toimivatkin. :)

1 kommentti:

  1. Hei, ihanat farkut! Minkälaista resoria käytit? Onko farkku ihan normaalia paksua vai ohuempaa? Olen yrittänyt itse vastaavaa, mutten ole onnistunut..ohut resori ei ole paksun farkun kanssa millään asettunut nätisti. Paksua resoria ei taas tahdo mistään löytyä..

    VastaaPoista